Tuesday, February 28, 2017

💓 Bulan Cinta 💘

Assalamualaikum.

Alahai sebulan senyap..hehe kekangan masa.nampak tak bila dah jadi srt sepenuh masa maknanya 99% masa kau 2 sebenarnya banyak d luangkn untuk suami dan anak anak. Sangat sangat terhad hehe. 


Memandangkn ini entry pertama dan terakhir untuk bulan ni, jadi entry kali ni aku kongsikan sedikit moment cinta d feb ni.. Bulan penuh dengan cinta dan kasih sayang.

1 Feb 2017

Alhamdulillah untuk tahun ni pada tarikh ni jua HayyanRazin suda pun berusia 4tahun. Seperti tahun tahun sebelumnya tak akan ada sambutan melainkan sambut ber4 dan tentunya ptama kalinya rara ada bersama.. Hehe sambutan seperti biasa sebiji kek..kfc dan jua semestinya beday present untuk razin.biasa la permintaan dia koleksi ultraman drpd bandai. 

Memandangkan kak kiah cake house tutup jadi abak dia belikan kek dr tempat lain.mcam biasa pebret dia perisa coklat.



Ultraman razin..hanya dia yang paham nama2 ultraman ni huhuhu

14 Feb 2017

Begitu cepat waktu berlalu pergi.. Dah setahun nenek(belah bapa) pergi meninggalkan kami semua.. Masi segar dalam ingtan.sewaktu nenek d jemput ilahi kandungan ku pada masa 2 berusia 2bulan. Masa tu jugak la xda seorang pon dalam family ku tau aku ni tengah mengandung even bapa aku.. Now hayliesha rafilah yang ku kandungkan pda masa 2 sekarang berusia 5bulan dan dah nak masuk 6bulan. Sedi sangat.. Hanya iringan doa yang mampu kami berikan.semoga d cucuri roh keatasnya..dan d tempatkn ke dalam golongan golongan org yang beriman amin

16 Feb 2017

Genap la usia perhubungan ni 6tahun. 1tempoh cukup lama. Walaupn kami sebenarnya skolmate tapi xpena untuk bertegur sapa..hehe sehinggala fb menemukan kami selepas 7 tahun terpisah. Betul la bagai d kata ikan d laut asam d darat dalam periuk btemu jua..bgitu la d ibaratkan jodoh kami..

17 Feb 2017

Dan tarikh ini genap la usia perkahwinan 5tahun..dan dalam tempoh ini juga kami d kurniakan 2cahaya mata yang menambahkan lagi kebahagiaan uma tangga.Alhamdulillah
Memandangkan hub masa ni xda macam biasa la senantiasa berjauhan lagi.dia dengan dunya takraw nya hehehe so kami xda la sambut anniversary besama.. Hehe just doa sesama..kebetulan plak bulan ni kak kiah bt promo tuk mini cake aku pn beria la beli kek 2 untuk makan ngan razin hehehe tunggu hub balik lama lagik hehe xpa janji saling ingat mengingati da cukup.. 



Hahahaha mini cake dr kak kiah cake house putatan hehe memang terbaik..👍



Semoga rumahtangga ini senantiasa dalam lindunganNya.d jauhi dari segala fitnah. Berpanjang jodoh ini hingga ke jannah..
Amin 💝

No comments:

yayang + sayang 50years