Monday, January 11, 2016

♥ Sanah Helwah♥

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,kali ni mood rajin datang lagik menyapa kesunyian d dalam blog aku yang usang nan rapuh ni. Haaa ni merupakan 1st entry aku tuk 2016. So maknanya umo kian bertambah,kematian semakin menghampiri bukan?. Semoga terus istiqomah d bumi pinjaman ini.

Okay hari ni merupakan besday suami. Xda sambutan yang istimewa,cukup sekadar doa dan ucapan ringkas,Almaklumla diri ni kan mana la pandai nak mengarang panjang,nak sweet sampai tahap kencing manis, hahah..owh ya ucapan via wasap je,husband keja untuk 1 week.kalau pun suami ada masa terpenting ni tak kira la sama ada beday kak,aniversary ka,cutika,rayaka aatau apasaja,kiraaa bertuah la badan 2 hehehehe. Hidup sebagai istri kena paham dengan keja dia semua 2..hehe 


Ni la wish tuk suami.. dlam 4baris jugak la haha..

semoga sama2 kita ke jannah..♥

Sanah Helwah..

yayang + sayang 50years