Friday, February 13, 2015

kedegilan.

Assalamualaikum.

Agak lama jugak rasanya tidak update dan melepaskan apa yang terbuku d dalam blog ni kan.

Deactive Facebook
Kenapadan mengapa tak perlu la d persoalkan,
Semoga lepas ni terus istiqamah dan berpegang teguh dengan ikrar diri untuk tidak mengaktifkan dan menceburkan diri dalam dunia facebook lagi.. Apa yang terjadi harap ianya menjadi pedoman kepada diri sendiri.

Yang buruknya datangnya drpd diri sendiri,yang baik semuanya drpd Allah SWT.

So far jaringan aku yang ada hanyala blogger,Twitter dn instagram...

Banyak benda yang merubah diri ni kearah yang lebi baik, Insha Allah aku akan updte d Entry yang akan datang.. Mata penat otak dah beku,masa untuk merehatkan diri..

Pesan untuk diri sendiri : lepas ni jangan degil lagik.. *mencari redha Ilahi

No comments:

yayang + sayang 50years