Friday, December 19, 2014

Bring Back My Memories

Assalamualaikum..

Its been a while i didnt write and share sumthing in my blog.
Act tonight nak sangat update blog,tapi tadik ingatkan xda la chanel yg bagus dekat astro ni,alih alih tekan c105 astro prima,alahai ni memang xdapat nak tahan part part crita hindustan ni,lebi lebi lagik hero dia Shah Rukh Khan..so terbantut la nak share sumthing dekat blog ni.hehehe

Ah serious cerita ni membawa aku ke tahun 90. Cerita ni juga meningatkan aku kepada arwah mama,mama salah seorang peminat cerita cerita hindustan,biar pun dah tgk 100x dia tetap nak tengok..



Ok nak chow dulu..hihihi 

#dilwaledulhaniyalejayenge..


yayang + sayang 50years