Thursday, April 17, 2014

Rezeki tangan yang menaip

Assalamualaikum..

Korang mesti pena dengar kan tentang Handbag n Purse Forest Timber.?

Haaaa baru baru ni aku ikot la contest yang page F.timber anjurkan dekat fb. Contest tu senang ja, like,share n comment d mana kita blh dapatkan beg 2. Aku just mencuba nasib. Tapi dalam masa yang sama memang sangat mengharapkan aku adalah pemenangnya,Alhamdulillah rezeki berpihak pada aku,Aku adalah salah satu 3orang daripada pemenang itu..

Masa cek phone tadik 2 rasa macam terkejut jugak,lepas tu aku gelak sorang sorang,siap sebut yeah yeah..husband pun rasa terpelik skit,nthen trus rampas phone aku, dia baca n terus tergelak. siap cakap,  "alhamdulillah jimat duit abah nak tahun ni xpayah belikan mummy beg F.T" hahahaha husband memang macam tu suka sangat usik aku. 
Yela dia memang tahu aku memang gilakan brand F.T ni sejak dari remaja lagik. Tu pun arwah mama yang selalu hadiahkan tuk aku. Mama n kakak juga adalah peminat F.T. Handbag n purse FT memang sangat berkualiti dan tahan lama. Hadiah yang arwah mama berikan pada aku pun masi lagik dalam simpanan aku, dan masi dalam keadaan yang baik sedangkan ianya adalah antara koleksi masa remaja ku.. :) memang sangat berkualiti..

Husband pun dari tadi tiada hentinya duk usik aku..hahaha... tak pa la janji hari ni aku senang hati. Macam menang berjuta juta rasanya hehehehe



Korang yang fanatik ngan F.T ni boleh la like page FT dekat fb :
https://www.facebook.com/pages/F-Timber/641094212618471



yayang + sayang 50years