Thursday, August 7, 2014

Inspirasi

Assalamualaikum

Terlajak mencari bahan bacaan dekat google sebagai ilmu tambahan,alih alih mata tak dapat nak lelap,apatah lagik Razin betebiat malam ni bertambah tambah la galak mata ni..

Ok nak crita skit,act aku ni bukan la jenis yang suka upload picture dekat fb,sebab aku rasa upload bebyk pun memang tak selamat baik aku simpan dekat instagram,so far xda lagik dengar kes instagram kena hack bagai..hikhik.
Aku taknak buka crita sana sini taknak aibkan sesiapapun, senang crita macam ni,kita bergaya mengikut peredaran semasa, tak lebi tak kurang tapi sedehana.. Aku juga manusia biasa yang bermula dari angka "0" sehinggalah apa adanya aku sekarang. Dan aku jua berhias mengikut citarasa husband aku. Sebelum aku buat sesuatu keatas diri aku,aku akan rujuk husband aku,minta pendapat dengannya,jika dia kurang bersetuju,maka aku tidak akan meneruskan niat aku. Sebab yang akan memandang aku adalah suami aku,bukan orang lain.. Tapi selalunya aku bergaya pun ikot kemampuan diri,orang kata lebi baik sedehana asal poket tebal,daripada "biar papa asal bergaya" tak gi2... hihi

Inspirasi aku :

Ada dua je ig yang aku suka stalk, 



MariaElenaZarul dan juga HusnaZahry


Gaya diorang simple,tak la over sangat... tak perlu la nak match tudung baju skirt bagai hahaha simple gaya bebas ala2 kuak kupu kupu gitew hahaha. 

So lepas ni jangan ada plak dok main kasar bahasa cakap tiru ini tiru itu. Dalam dunia ni semua boleh bergaya ikot kemampuan masing masing takda istilah main curi curi...main ikot ikot.. cuma istilah Gaya seseorang akan menjadi inspirasi buat diri kita,bak kata pepatah yang baik jadikn tauladan yang buruk jadikan sempadan..


Mohon maaf thadap puan punya badan MariaElena n HusnaZahry aku dok screen capt gambar nthen letak dekat blog aku..(harap d halakan ye,peminat tkorang tengah kipas ni) hahahaahahahahhah

Salam subuh..

Hakak nak fefeling maghia or husna jap ngeh ngeh ngeh


No comments:

yayang + sayang 50years