Wednesday, June 4, 2014

Temptation Of Wife : drama pilihan makjah makjah masa sekarang

Assalamualaikum..


Asal je aku bukak fb duk meroyan berapi2 member post pasal drama hangat d tv3 tiap isnin hingga khamis(3pm-4pm), laaaa apa lagik kalau bukan ceta Temptation Of Wife...

Haaaa aku pun salah satu manusia yang tangkap lentok ngan ceta 2..tapi takde la meroyan sangat hingga post dekat fb.Dah habis pon tengok ceta 2 dekat mypinoy.com hehehe. malas nak tunggu tv3, crita 1hour jadik 30mint sebab pa,banyak iklan. Cuma bezanya dekat mypinoy 2 xda la subtitle dia. Mujur la diri ni ada paham skit,yela masa keja dulu banyak kawan ngan philipineskan.banyak la juga yang d pelajari..hihi

yela crita mengenai cinta yang bertepuk sebelah tangan.skandalisma.kecurangan..dendam..dengki..membalas dendam macam macam lagik la..semua ada dalam rencah drama ni. Tapi dari awal hingga akhir ceta memang pon asyik menangis je.. 

Ending dia pon senang je.. Exhusband dia mati,Skandalisma dia pun mati..akhirnya c wifey berkahwin dengan cinta sejatinya....

Pelakon pon memang mantap. Memang crita ni ada terselit crita koprat tapi tak de la macam crita drama melayu kan datok datin tansri segala projek berjuta juta lemon. heheheh

Iuolss yang belum habis tengok ceta ni..selamat menonton kay.. kalau rasa tak sanggup nak tggu tv3 boleh la layari mypinoy.com or ipinoy..

K la..slamat menonton.... dan selamat meroyan...




yayang + sayang 50years