Wednesday, February 12, 2014

Aku yang dah terlewat

Assalamualaikum

Lama dah tinggalkan dunia blog,tetiba mood untuk vlog 2 muncul la pulak, since penyakit insomnia aku datang balik.. 
Da ada anak ni,slalunya terbangun lewat lewat malam sbbnya anak merengek,so bila nak continue tido 2 tak boleh dah. Normal la 2,smua wanita yang bergelar mama 2 akan merasa benda yang aku rasa ni bangun tengah2 malam.

Tadi bz sangat ingin menjalankan proses jual beli...tetiba terhenti seketika tatkala bila aku memberikan no acc cimb

SA : no acc baru tak ada kah? ni no lama

Aku : cimb dah update ka? 

haaaaaaaaaa 2 la nak cakap tinggal dekat hutan? tak jugak...
nak cakap uma takda tenet? tak jugha
...tinggal d bandaraya besar macam ni pun aku masih ketinggalan zaman...
sah memang aku bz ngan kehidupan sebagai istri dan mummy dalam menguruskan uma tangga...
hahahaha
Ni pon try bukak cimbcliks aku pun dah tak boleh...
Ei terpaksa la esok merajinkan diri ke atm

Lumrah Hidup 







yayang + sayang 50years